Reclame

Succes door grip op creativiteit.

Communicatie

Soms zult u een nieuw communicatie concept of verandering van huisstijl wensen. Dat is geen dagelijkse kost. Hoe houdt u dan controle over kosten en geleverde kwaliteit? Worden de doelen van de onderneming ook behaald met de investering in reclame? Hoe gaan we om met traditionele, online en social media in uw situatie?

Een haalbaar plan

U krijgt een degelijk en helder plan, dat uw doelstellingen realiseert. Intern heeft u draagvlak nodig. Dan helpt het dat ik heel abstracte inhoud kan vertalen naar elk niveau binnen en buiten de organisatie. Uw doelgroepen worden bereikt met een passende boodschap. Bij contact met uw organisatie merken ze ook dat uw communicatie oprecht is.

Werkwijze

Samen met u worden de stappen bepaald die nodig zijn om uw doel te bereiken, binnen tijd en budget. Ik ben zelf uitvoerend of voer ik de regie namens u. Zo nodig formeren we een flexibel projectteam van specialisten waarbij ik de projectleiding kan voeren. Ik zorg dus dat u “in control” blijft en krijgt wat u nodig heeft.

Waarom ik kan helpen

Mijn onafhankelijke positie naar uw bedrijf en reclamebureau of grafisch vormgever borgt een professionele benadering en uitvoering. Jarenlange ervaring met reclamebureaus, creatieven en kleine tot zeer grote budgetten heeft mij geleerd de juiste taal te spreken. Dat maakt efficiƫnt. We gaan creatieven uitdagen om tot vernieuwende concepten te komen die werken.

59R Frank Mooij

Reclameman voor een dag

U heeft een communicatiemanager of reclameman nodig op regelmatige basis, maar in dienst nemen is niet wenselijk? U kunt met mij afspraken maken over een vast aantal dagdelen per periode. Bijvoorbeeld “tien halve dagen per maand” of “elke maandag plus dinsdag”. Daarvoor vraag ik een vaste vergoeding, met offerte vooraf. Ik werk vanuit mijn BV en hou rekening met de Wet DBA.

Reclameman op flex of fixed price

De beloningsvorm moet passen bij de opdracht. Voor opdrachten met veel dynamiek kunt u mij flex inhuren op basis van de ingeschatte uren of dagdelen, op basis van offerte met eventueel ook nacalculatie. Een vaste projectprijs (fixed price) is mogelijk als het project voldoende is omschreven en de doorlooptijd overzienbaar is. Ik werk vanuit mijn BV en hou rekening met de Wet DBA.

Hoe gaat u het verschil maken?

Investeer een uur van uw tijd in een levendig gesprek over uw doelen.