Over fiftyniner

en ook iets over mijzelf.

Mijn werkwijze

Authentiek, brede oriëntatie, rationele scope en halen van doelstellingen. Dat zijn voor mij belangrijke onderdelen van het proces. Ik kom snel tot de kern van een onderwerp door kritische vragen te stellen en uit te dagen. Door mijn oprechte interesse in de mensen en duidelijke communicatie kan ik belanghebbenden ook verbinden aan de doelstellingen van een project. Doet zich een uitdaging voor, dan vind ik meestal wel een creatieve oplossing.

Mijn ervaring

Mijn ervaring bestaat uit ruim 30 jaar strategie, marketing, innovatie, reclame en verandering. Dat heb ik in dienst en als ondernemer gedaan, voor kleine tot grote ondernemingen in high tech, zakelijke dienstverlening, design, retail en reclame. Nederlands, maar ook internationaal met Engels of Duits als voertaal.

Frank Mooij

Ik ben een betrokken professional die mijn opdrachtgever verder wil helpen bij het starten, verbeteren of veranderen van zijn business. Liefst zo dat hij het hetzelfde de volgende keer naar keuze zélf kan. Daarmee wil ik actief de grenzen van klantgericht ondernemen verleggen. Mijn kracht ligt in creatie én realisatie; ‘getting things done’.

Ik hou van spontane authentieke mensen, wining en dining, van humor, design, natuur en cultuur vooral in Italië, kunst en muziek (maken), hardlopen en sporten met bal of wielen.

59R Frank Mooij

Het logo

Het logo symboliseert mijn aanpak. Ik ben authentiek en wil eerst objectief naar de situatie kijken. Mijn voorkeur is met 360° visie en met een helicopterview. Dan volgt een conceptuele fase, met een realiseerbare duidelijke oplossingsrichting. De gekozen richting wordt uitgewerkt naar een gedegen plan die na akkoord wordt uitgevoerd.

De naam fiftyniner

Bij het bedenken van de bedrijfsnaam lagen een aantal harde en ambitieuze eisen op tafel. Zo moest de URL kort zijn, liefst héél kort. Ook moest hij uniek zijn, en vrij, omdat ik geen gedoe wil bij gebruik op internet en in social media. Dat leidde uiteindelijk tot www.59r.nl als website. En hij moest uit te spreken zijn in meerdere talen waardoor de naam voluit “fiftyniner” werd. Het is de verwijzing naar mijn geboortejaar 1959.

Werken

Een selectie van mijn werk gedaan bij of voor:

Hoe gaat u het verschil maken?

Investeer een uur van uw tijd in een levendig gesprek over uw doelen.