Sparringpartner

Meer dan een goed gesprek.

It´s lonely at the top

De wereld om u heen verandert steeds sneller en met meer impact. Dan is het soms best moeilijk om een ingrijpende beslissing te nemen. Ook kleine aanpassingen kunnen grote gevolgen hebben, zéker als er achteraf gezien meteen grote aanpassing nodig bleek. Ratio en emotie spelen een rol. U zult op zulke momenten de eenzaamheid aan de top ervaren in uw organisatie. Externe steun kan dan helpen.

Sparren helpt

U kunt steun hebben aan een sparring partner bij het ontwikkelen en implementeren van de gemaakte keuzes. Soms is het nodig om de kern van het probleem te doorgronden met een simulatie(model). Zo creëert u meer controle en herwint u zekerheid. Uw organisatie kan zich verder gaan ontwikkelen dankzij gefundeerde keuzes. Idealiter kunnen de waardepropositie en organisatie dan maximaal afgestemd worden op de klantbehoeften.

Werkwijze

Als sparringpartner daag ik u uit. Ik breng u aan het denken door dieper door te vragen. Ik weet snel tot de kern door te dringen. De discussies zullen op de inhoud niet altijd gemakkelijk zijn, maar wel altijd met respect, positieve houding en gepaste humor. Indien nodig help ik bij het maken van een strategie, een business model, een verdienmodel, een sales funnel of een dashboard.

Waarom kan ik helpen

Tijdens mijn loopbaan heb ook ik voor moeilijke keuzes gestaan. Daarbij heb ik ervaren dat discussies met onafhankelijke senior managers en collega ondernemers enorm helpen om mijn keuzes in het proces te toetsen. Dat is waarom mijn ondernemerschap nog een extra waarde voor u oplevert: ik voel uw positie als ondernemer en leider aan tijdens het sparren.

59R Frank Mooij

Hoe gaat u het verschil maken?

Investeer een uur van uw tijd in een levendig gesprek over uw doelen.